Direkte integration til Flatpay via Kontolink

I Kontolink er det muligt at fuldautomatisere og bogføre dine indbetalinger, gebyrer og udbetalinger fra Flatpay.
(Se hvilke andre Indløsere, vi integrerer til her.)

Kontolink henter automatisk transaktioner fra din indløser så du er sikker på
bogføring af salg, gebyr og udbetalinger sker korrekt og automatisk.

Læs hvordan du kommer i gang herunder, og få styr på bogføring af dine Flatpay-transaktioner én gang for alle!

Forbind din Flatpay aftale

Opret nyt firma/konto
Hvert firma i Kontolink skal ses som én konto/én licens.

1. Åbn menuen, og klik på pilen til højre fra dit firmanavn (øverst i det blå felt)
  2. Klik “Opret nyt firma” og indtast firmanavn.

→

(Kald eventuelt firmanavnet fx. “Sofies bageri – Flatpay”.
Så du nemt kende forskel på dine konti).

Forbind indløser konto

3. Klik på punktet “Forbind bank- eller indløser konto” på din tjek-liste.

←

Vælg indløser

4. Søg efter Flatpay

→

Udfyld indløser oplysninger

5. Indtast brugernavn og kodeord.

←

Vælg konto

6. Vælg den ønskede konto.

→

7. Klik på “Tilknyt konto”.

8. Sådan!🎉 Din Flatpay aftale er nu integreret direkte til Kontolink

OBS. Integration til regnskabssystemet

Se her, hvad du skal have styr på i dit regnskabssystem, inden du forbinder.

Tjekliste til dit regnskabssystem inden du forbinder:

◻ En balancekonto til indløser (mellemregningskonto)

◻ En salgskonto til omsætning (f.eks. alm. omsætningskonto)

◻ En gebyrkonto til gebyrerne (Kan være port/gebyrer eller en specifik konto)

◻ En kassekladde til indløser transaktioner (Husk at ændre nummerserie)

Du kan nu forbinde dit regnskabssystem
Se hvordan du gør, her:

Tjekliste til kategorier i Kontolink – efter regnskabssystem er forbundet:

◻ Opret en ny kategori til din bankkonto og anvend denne på udbetalinger.

Se hvordan her.

Dette er for, at Kontolink automatisk kan afstemme den “udbetaling”, som modtages på bankkontoen.

Automatiser transaktioner på indløser konto

Nu skulle du gerne kunne tjekke følgende af

• Forbundet Flatpay
  • Oprettet forbindelse til regnskabssystem
  • Forbundet de ønskede kategorier i kategoriopsætningen

Så er det tid til at sætte automatikken op!

Det gøres ret simpelt.

1. Vælg en kategori til højre, fx Bankgebyr.
    (I kategoriopsætningen skal du sørge for at denne kategori/konto, har “Autogeneret bilag” slået til)
  2. Godkend 5 lignende transaktioner. (F.eks. 5 bankgebyrer)
  3. Efter 5 godkendte transaktioner, modtager du en pop-up, hvor du har mulighed for at slå automatisk godkendelse til.

Se vores fulde guide her: Automatisk godkendelse af ensartede transaktioner

Har du brug for hjælp?

Vi giver altid en hjælpende hånd med, så skriv eller ring gerne til os 😊