Sæt dit regnskab på autopilot​

Kontolink fuldender det enkle regnskab. Hold styr på hvilke bilag du mangler, og hvilke kunder, der har betalt. Alt er gjort nemt og effektivt og bliver overført til kassekladden i e-conomic, så du har frie hænder til at drive din forretning.

Få et selvkørende regnskab

Bogføring uden hovedpine

Vi finder bilagene - alt du skal gøre er at godkende. Bilag indsamles automatisk og matches med dine udgifter i banken.

Styr på indbetalinger fra kunder

Vi registrerer og overfører automatisk indbetalinger når de rammer din konto. Så skal du ikke holde øje.

Scan nemt dine kvitteringer

Slut med mapper fyldt med kvitteringer. Du kan nemt scanne kvitteringer og smide dem ud bagefter

SPAR TID OG FRUSTRATIONER

Regnskabet i dine hænder

Kontolink samler, sorterer og behandler alle bilag, du skal bruge til din bogføring i e-conomic. Fra Kontolink kan du godkende og overføre posteringer, der allerede er afstemt i banken. Du kan altså klare dit bogføringsarbejde – direkte fra telefonen.

OVERHOLD BOGFØRINGSLOVEN

Få et opdateret og korrekt regnskab

Du sparer tid og undgår dyre og dumme fejl med Kontolink. Kontolink henter dine bilag fra email, Dropbox og fra billeder taget med Kontosnap på mobilen, og matcher dem automatisk med dine posteringer. Købet eller betalingen bliver oprettet i e-conomic med ét klik eller swipe.

Prøv Kontolink og bogføring med ét klik gratis i 30 dage

Hvis du bagefter vil fortsætte med Kontolink, kan du nemt opgradere til et abonnement, der passer til dit behov. 

SLIP FOR BANKAFSTEMNING

Bogføring fra banken

Kontolink starter i banken. Banken har altid ret, så Kontolink finder bilag ud fra deres data. Dit regnskab er altid fuldt opdateret og afstemt på forhånd og du får det store overblik over ind- og udbetalinger.

FÅ RO I SINDET

Ingen smertefulde overraskelser

I Kontolink kan du altid se om der er nogle bilag der mangler, som du skal videresende eller tage billede af. Du kan også altid se og om dine kunder har betalt. Du slipper derfor for at bekymre dig om du har glemt en kvittering eller en indbetaling – Kontolink holder styr på dit regnskab.

Mangler et bilag

Bilag oprettet i e-conomic

INDBETALINGER UDEN BESVÆR

Se pengene flyve ind

Kontolink skaber en forbindelse mellem din bank og e-conomic. Det betyder, at indbetalinger automatisk bliver registreret og oprettet i e-conomic, når pengene lander på din konto. Helt uden at du behøver at gøre noget.

Book os til en online introduktion

Overvejer du om Kontolink er et godt match til dig og din virksomhed? Så book en online samtale med os, hvor vi sætter tid af til at gennemgå Kontolinks funktioner og muligheder på din skærm.

Vælg et tidspunkt, der passer i din kalender og få en uforpligtende snak med en af vores søde medarbejdere, der sidder klar til at svare på dine spørgsmål.