Automatisk godkendelse af indbetalinger

Kontolink kan klare dine indbetalinger helt automatisk.

Når salgsfakturaen er oprettet og bogført i regnskabssystemet, vil Kontolink registrere og udligne betalingen så snart den fremgår på bankkontoen

Vælg “Indstillinger” i menuen og her “Aktiver automatisk godkendelse af kundeindbetalinger”.

Kontolink vil nu automatisk godkende dine indbetalinger ud fra følgende match:

• Fakturanummer eller anden reference på min. 4 cifre på faktura matcher med information fra banken

• Fakturabeløb og indbetalingsbeløb matcher 100 %

• Dato på indbetaling og forfaldsdato matcher banktransaktionen +/- 180 dage

Indbetalinger i valuta

Få kundeindbetalinger i valuta bogført helt automatisk og i den rigtige kurs – På helt samme måde!