Kunderne får en meget bedre service

Det digitale bogholderi er kommet for at blive

Helle er en af mange bogholdere i Danmark, der brænder for at hjælpe sine kunder med regnskab. Men hvordan hjælper man bedst og skaber mest værdi? 

–  Er det ved at bruge de dyrebare timer på at finde manglende bilag, scanne kvitteringer og taste manuelt ind?

–  Eller er det at trække på Helles omfattende erfaring i økonomiens verden og modtage god, solid rådgivning der skaber vækst i forretningen?

Prisen er den samme, men vi ved alle, hvad kunderne er bedst tjent med.

Kontolink gør det nemmere for hende at hjælpe de kunder, der har det sværest med regnskab. Kunderne får en bedre service, der går mere i dybden, til den samme pris.

Læs om Helle, der ved hjælp af Kontolink:

Alle hader bilag

For Helle er det kunderne, der altid kommer i første række. I arbejdet med at lave bogføring for både små og store virksomheder fra mange forskellige brancher fandt hun hurtigt ud af hvad der skabte flest gnidninger.

Det gik op for mig dag ét, at der er et problem med de her bilag.

“Der er mange kunder derude, der hader arbejdet med at holde styr på alt det papir. Det er heller ikke nemt, men jeg prøver altid at påminde dem om, at det er deres ansvar at følge loven.”

Det er ikke alle der reagerer lige godt på den slags henstillinger. 

“Der var en gang en kunde, der så det som personlig forfølgelse at få sendt en liste over manglende bilag. Jeg gider ikke være hende den sure der banker folk i hovedet, så derfor har jeg længe været på udkig efter bedre løsninger.”

Når kunderne kommer i første række betyder det også, at andre ting bliver underprioriteret.

Eget regnskab halter bagefter

“Da jeg hørte om Kontolink tog beslutningen nærmest sig selv. Jeg prøvede at bruge det på mit eget regnskab først, og så hjælpe mine kunder bagefter.”

“Det er svært at finde tiden til at lave mit eget regnskab som iværksætter. For hver dag der går, er det en knude i maven, der kun vokser sig større. Nu med Kontolink er der styr på mine sager. Så kan jeg fokusere fuldt ud på mine kunder i stedet”

Regnskab i reklamepausen

“Jeg har prøvet andre digitale løsninger til bilag, men ingen der er så velfungerende som Kontolink. Det er blandt andet vildt smart at man får at vide om alle de rigtige oplysninger er med på billedet af en kvittering man tager.”

“Kontolink er også meget intuitivt, netop fordi det kører på telefonen. Det er nemt når det ligner noget man kender. At gøre det på telefonen giver også stor frihed og fleksibilitet. Den anden aften tog jeg mig selv i at hive telefonen frem under en reklamepause i tv og lige lave lidt regnskab.”

Kontolink sparer mig tæt på fire timer hver måned på mit eget regnskab. Samtidig sparer det mig tid hos de kunder, der bruger Kontolink.

Kunderne får en bedre service

“Mine kunder er meget begejstrede for Kontolink. De får en bedre service og betaler mig ikke længere bare for at taste bilag ind. Der er et par stykker der er i gang, og jeg tror det ville gøre livet nemmere for mindst halvdelen af mine nuværende kunder. Kunderne kan godt se det smarte i, at deres arbejde bliver nemmere samtidig med de faktisk får mere kontrol og overblik.”

“Tidsbesparelsen er i sidste ende det allervigtigste for mine kunder. Det kan godt være opstarten kan være lidt svær med nye systemer og nye vaner, men når det kører, så er fordelene tydelige.”

Mine kunder har selv mere tid til deres arbejde og den tid de bruger med mig går ikke med bilagsjagt og indtastning, men med økonomirådgivning, budgetlægning og sparring.

“Stressen over om de lige har husket det ene eller andet bilag eller om er klar til moms forsvinder helt. Den knude i maven jeg har haft over mit eget regnskab er også væk.”

Hvis man hænger for meget i bremsen bliver man hægtet af

Det er ikke kun fordelene på den korte bane, der motiverer Helle. Mange års erfaring i økonomiens verden har givet hende et alvorligt perspektiv på den kommende omstilling.

Nogle bogholdere frygter måske, at man gør sig selv arbejdsløs med alt det digitale. Men sandheden er nok nærmere, at du gør dig arbejdsløs uden det digitale.

“Vi er nødt til at tænke ind i den nye verden for bogholderiet. Det bliver ikke det samme, som det har været de sidste 50 foregående år. Hvis ikke vi hilser det velkommen ender vi som Kodak eller Blockbuster. Pludselig går det rigtig stærkt, og hænger man for meget i bremsen risikerer man at blive hægtet helt af.”

“Vi skal kende de nye løsninger allerede nu – også hvis man ikke synes det er så sjovt at arbejde med det digitale. Det handler om at omfavne forandringen og se det som en mulighed frem for et problem. Det behøver ikke at blive 100% digitalt i første hug, men første skridt skal tages nu.”

Vil du også være med på beatet?

Prøv Kontolink ganske gratis i 30 dage

Læs andre kunders historie

Halverer tid på regnskab

Læs hvordan Anders har fået
mere tid til de fede opgaver.

Ro i maven

Læs hvordan Johan fik overblikket og ro i maven.

Helle K. Ilskjær

Bogholder

Med Kontolink kan jeg