Forbind e-conomic til Kontolink

Du sætter nemt sætte e-conomic op til Kontolink. Følg denne guide og kom hurtigt i gang med at sætte dit regnskab på autopilot.

Bliv guidet igennem på 2,5 minut

Med denne video-guide kan du på kort tid, får et overblik over hvordan du sætter e-conomic op til din Kontolink aftale.

Kom nemt i gang

Der er et par ting, som du skal vide, når du tilkobler e-conomic til Kontolink. Det kan være viden du selv har, eller noget du lige skal vende med din revisor/bogholder:

• Kontonummer: Hvilket kontonummer har bankkontoen i dit regnskabssystem?
  • Kassekladde: Hvilken kassekladde ønsker du transaktioner inkl. bilag overført til?
  • Indbetalinger: Skal indbetalingerne overføres til en separat kassekladde?

Opsætning af e-conomic i Kontolink

Vi anbefaler at du gør dette fra din computer.

1. Log ind i din e-conomic aftale som du ønsker at sætte Kontolink op til.
  2. Åbn en ny fane og log nu ind på Kontolink
  3. Klik nu i menuen i din Kontolink, og vælg “Regnskabssystem”
  4. Herefter klikker du på “e-conomic” logoet
  5. Nu skal du sige ja til at tilføje Kontolink til din e-conomic aftale: “Tilføj APP”
  6. Nu vælger du hvilken kassekladde Kontolink skal kobles op til
  7. Herefter kontonummeret på bankkontoen
  8. Nu kan du så tage stilling til, om vi skal koble indbetalingerne op på en særlig kassekladde. Dette gør du ved at trykke på “Vælg anden kassekladde til betalinger”
  9. Så er du klar til at godkende transaktioner i Kontolink

Vær obs på at bilagene kun vil figurere i e-conomic, hvis du har deres indscannings-modul.