Kontolink - regnskab på den nemme måde

Hos Kontolink brænder vi for digitale løsninger inden for regnskab og bogføring. Det skal være simpelt, gennemskueligt og hurtigt at komme i gang med. 

Hos Kim Agger, var det de spæde tanke-frø, der mundede ud i den klare vision om at skabe et system, der kan hjælpe bogholdere og virksomhedsejere med at automatisere den trivielle del af bogføring, så der bliver mere tid til de sjove opgaver. Tanke-frøene blev til idéer, som ramte tegnebrættet i starten af 2018, derfra tog det fart og godt og vel et år efter så Kontolink, som vi kender det, dagens lys.

Teamet og idéen om Kontolink

Sig hej til Kontolink og farvel til frustrerende bilagsjagt

Kontolink er en app, som hjælper dig og din virksomhed med at holde styr på bilag og indbetalinger, så I får mere tid, undgår fejl og slipper for frustrationer over manglende bilag. 

Kontolink indsamler og matcher automatisk dine banktransaktioner med bilag, som indhentes fra din mail, billeder på telefonen og andre kilder. Når der er brug for det, sender Kontolink også en venlig påmindelse til dig, hvis vi ikke har kunnet finde et bilag til en transaktion, så du altid er opdateret. 

Med udgangspunkt i din banks data matcher Kontolink transaktioner med bilag og det eneste du skal gøre, er at godkende med et enkelt swipe og vupti – så bliver matchet godkendt. 

Simpelt, let og ligetil. 

Kontosnap-min

Mere end bare bank og automatiske bilag

En stor del af den lille virksomheds bilag er bonner. Bonner for kaffe, benzin og andre småkøb, som ofte ender krøllet i en jakkelomme eller på bunden af en taske. Det stod derfor klart for os, at det skulle der også være en smart løsning til. 

Vi tænker kunderne først i Kontolink og vil være kendte for at være innovative, derfor gik vi også i gang med en løsning til dette.

Svaret blev Kontosnap. Med Kontosnap skabte vi en løsning, der verificerer hvor god du er til at tage billeder (har du fået dato, beløb og tekst med) og samtidig sikrer vi, at det også automatisk bliver matchet med din banktransaktion. 

Smart og simpelt – ligesom vi kan lide det.

Skarpe og kompetente hjerner og hjerter bag

Holdet bag Kontolink består af et alsidigt, nørdet og dedikeret team, som holder til på Langebrogade 4 på Christianshavn – og vi har vokseværk. I teamet finder du bogholdere, programmører, udviklere, designere, kommunikatører og forretningsudviklere. Fælles for alle er passionen for automatiserede regnskabsløsninger, så du kan bruge tiden, på det du synes er vigtigt. 

 

 

Kontolinks Team

Kim Agger

CPO og stifter

Jens Sørensen

CEO og stifter

Jan Lund

Head of Sales

Andreas Larsen

Key Account Manager

Sofie Skovgaard

Customer Success Specialist

Christian Lyngbye

Teknisk geni

Antonio Dolic

Teknisk geni

Mathias Panduro Lundbergh

Account Manager

Mikkel Uhrbrand

Teknisk geni

Lucas Sørensen

Teknisk geni

Kontolink-article

Helena Bach

Teknisk geni

Ditte Pedersen

Customer Success Lead

Mikkel Thomsen

Teknisk geni

Nicholas Sørensen

Teknisk geni

Victor A. Haaning

UX - Designer & Backlog Assistent

Kontolinks bestyrelse

Følg Kontolink på Instagram