Frederik spilder ikke længere dyrebar tid på manuel indtastning

"Kontolink er et virkelig smart værktøj til indsamling af bilag, der sparer os rigtig meget tid i vores daglige arbejde."

Kunde-case: ØENS Rådgivningshus sparer mange arbejdstimer med Kontolink

Hos ØENS Rådgivningshus hjælper de virksomheder med alt fra strategi og rådgivning, til de mere bøvlede administrative opgaver som f.eks. det daglige bogholderi, årsregnskab og løn.

Igennem de sidste 1½ år har de brugt Kontolink til at effektivisere indsamlingen af bilag fra deres kunder og det har sparet dem mange mandetimer:

“Før havde vi det problem, at vi havde meget spildtid på at rykke vores kunder for de bilag, der manglede. Og mange af vores kunder plejede at samle kvitteringer sammen i en æske, som vi bagefter manuelt skulle indscanne og indtaste i regnskabet. Det slipper vi helt for i dag”, fortæller Frederik Abildgaard, Virksomhedskonsulent i ØENS Rådgivningshus.

9 ud af 10 nye kunder kommer på Kontolink hos ØENS Rådgivningshus

Generelt har ØENS Rådgivningshus fokus på at automatisere og digitalisere arbejdet med regnskaber mest muligt, så de kan frigøre mere tid til deres kunder:

– “Jo flere administrative processer, vi kan automatisere, jo bedre. Når vi får en ny kunde ind i dag, kommer de i 9 ud af 10 tilfælde på Kontolink, fordi det giver mening. Så får vi automatisk godkendt kundeindbetalinger og indsamlet alt bilagsmateriale, der automatisk matches med banken – også når det gælder bilag med udenlandske valutaer. Det sparer os virkelig meget tid,” fortæller Frederik.

ØENS kunder sparer også tid og bekymringer

Frederik fremhæver, at Kontolink ikke kun er en fordel for ØENS Rådgivningshus, men også for deres kunder. Kunderne er nemlig også glade for at spare tid på bilagshåndteringen med Kontolink:

– “Det er ikke kun os, der sparer en masse tid, det gør vores kunder også. De bruger Kontosnap på deres mobil, så de nemt kan tage billeder af deres kvitteringer, der automatisk bliver gemt i Kontolink. Det er virkelig smart og kunderne kan nemt finde ud af bruge det. Med Kontosnap slipper vores kunder for at gemme alle deres kvitteringer, og det giver dem samtidigt et bedre indblik i deres regnskab.”

Auto-afstemning er en favorit hos Frederik

Frederik er stor fan af Kontolinks automatiske afstemning, der sikrer, at der altid er styr på regnskabet:

“I dag ligger bogføringsarbejdet nærmest uden for regnskabssystemet, eks. e-conomic. I stedet styrer vi regnskabet gennem andre systemer, der så overfører data til e-conomic. Der er det virkelig smart, at Kontolink hele tiden tager højde for de posteringer, der bliver overført fra andre steder og som allerede er blevet håndteret. Så skal vi ikke godkende posteringerne to steder.”

Jeg spilder ikke længere dyrebar tid på indsamling af bilag og manuel indtastning. Nu har jeg i stedet for mere tid til de sjove opgaver.