Få mere tid til de rådgivende opgaver

Kontolink er skabt til den rutinerede bogholder eller revisor, der ønsker at spare dyrebar tid i hverdagen. Du skal holde styr på mange kunder og endnu flere bilag. Kontolink automatiserer denne proces, så du undgår unødvendig spildtid på at indhente manglende bilag hos dine kunder. På den måde får du mere tid til de sjove arbejdsopgaver. 

Hvordan har andre revisorer og bogholdere optimeret deres tid med Kontolink?

Vil du også spare dyrebar tid med Kontolink?

Dette er værktøjerne, der effektiviserer din tid i hverdagen:

Slut med at spilde tid på bilag

Kontolink indsamler automatisk bilag fra dine kunder og matcher med den tilhørende banktransaktion. Det er slut med at bruge tid på at rykke dine kunder for manglende bilag.

Banken har altid ret

Kontolink integreres med dine kunders netbank og henter automatisk alle bankposteringer. Banken har altid ret, så bilag og indbetalinger findes i realtid ud fra bankdata. Kundernes regnskab vil derfor altid være fuldt opdateret og afstemt.

Altid opdateret mangelliste

I Kontolink har du altid en fuldt opdateret liste over hvilke bilag du har styr på, og hvilke du skal følge op på. Ingen ubehagelige overraskelser. Så kan du med ro i sjælen bruge mere tid på de spændende opgaver.

Altid styr på dårlige betalere

Hjælp dine kunder med at holde styr på dårlige betalere. Du har altid det fulde overblik over dine kunders indbetalinger og hvilke fakturaer, der mangler betaling. Indbetalingerne bogføres automatisk, når pengene lander på din kundes konto.

Slut med krøllede & manglende kvitteringer

Du slipper for at være “den sure bogholder,” der rykker dine kunder for manglende kvitteringer. Nu kan kvitteringerne foreviges på farten - og krøllede og bortkomne kvitteringer er et overstået kapitel.

Forbinder til din kontoplan

Kontolink samarbejder med de systemer, du allerede bruger bl.a. Dinero, E-conomic, Dropbox og mere. På den måde kan du samle det hele et sted, og effektivisere tiden du bruger på bogføring.

Udenlandsk valuta er ingen bekymring

Handler dine kunder i forskellige valutaer? Det er intet problem. Kontolink klarer også de udenlandske valutakurser, og matcher stadig bilag med banktransaktion helt automatisk.

Slut med dobbeltarbejde

Med auto-afstem er dobbeltarbejde og spildtid et ovestået kapitel. Vi fjerner automatisk de transaktioner, du allerede har behandlet i dit regnskabsprogram.

FULDT OVERBLIK OVER DINE KUNDER

Du har adgang til alle dine kunder med et enkelt login

Du får dit eget administratorlogin til Kontohub, hvorfra du har det fulde overblik og kan tilgå hver enkelt kunde. Det gør brugen af Kontolink nem og effektiv for dig. Herfra kan du også dele bilags mangelliste til dine kunder, så du hurtigt kan få styr på manglende bilag. 

Se hvor nemt det er at effektivisere din egen arbejdskraft:

Invester 8 minutter af din tid nu
– og få mere tid i hverdagen fremover.

Afspil video

Christina kan imødekomme sine kunders behov

Christina Knudsen, Partner & regnskabskonsulent, Avernus.

“Det sparer mig for meget bøvl og besvær, at jeg kan skræddersy brugen af kontolink til hver enkelt kunde.” 

Book en demo eller en snak

En uforpligtende snak på 30 minutter om netop dit behov.