Bogføring til murere

Kontolink er en bogføringssoftware der kan automatisere bogføringen så murere kan spare tid på bogføring og regnskab

Murere skaber imponerende strukturer og bringer arkitektoniske drømme til live, men der er et essentielt element, der kræver et solidt fundament, og det element handler om bogføring . Bogføring og økonomisk overblik er kritiske komponenter, der sikrer, at murervirksomheder ikke kun mure fysiske strukturer, men også har helt styr på bogføringen. Kontolink tilbyder en løsning, der adresserer disse nøgleelementer ved at tilbyde:

  • Automatiseret bogføring: En løsning, der fjerner behovet for manuel bogføring ved automatisk at behandle og organisere kvitteringer og fakturaer, reducerer fejl og frigiver tid.
  • Økonomisk overblik: Et dashboard, der giver et klart og ajourført billede af virksomhedens økonomiske status, hjælper murere med at træffe informerede beslutninger baseret på realtidsdata.
  • Kompatibilitet: En fleksibel løsning, der nemt integreres med dine nuværende regnskabsprogrammer såsom e-conomic, Billy, Uniconta og Dinero. Opsætningen sammen med regnskabsprogrammerne tager kun 5 minutter. 

Find roen med Kontolinks automatiseret bogføring

En af de mest værdifulde fordele ved Kontolink, som fremhævet af eksisterende kunder, er den ro i maven, det giver. Johan, en af Kontolinks brugere, fortæller: “For mig er det ikke så meget tiden, jeg sparer, der fylder mest. Det er virkelig den altoverskyggende følelse af ro i maven, når jeg ved, der ikke er noget, jeg har glemt at lave. Det betyder rigtig meget for mig.”

Kontolink: Din økonomiske højrehånd i din murervirksomhed

Murere kan finde, at administrative opgaver som bogføring stjæler tid fra deres håndværk og kundeservice. Kontolink tilbyder en løsning, der minimerer tiden brugt på bogføring og giver mere tid tilbage til at fokusere på byggeprojekter og kundeinteraktioner.

Mur fremtiden inde med Kontolink 

Kontolink er mere end bare en bogføringsløsning; det er en partner, der hjælper murere med at fokusere mere på deres håndværk og mindre på papirarbejde. Med automatiseret bogføring og et konstant overblik over virksomhedens finanser giver Kontolink murere ro i maven og mere tid til at fokusere på det, de gør bedst.