Tilføj flere bilag til en transaktion

Der kan være flere årsager til, at du har brug for at matche flere bilag
til en transaktion.

Det kan f.eks. være at du:

1. Har betalt flere fakturaer med en samlet betaling

2. Har modtaget et fysisk bilag på mere end en side.

3. Eller noget helt tredje.

Derfor giver vi mulighed for, at du kan uploade flere bilag til den enkelte transaktion –  direkte i Kontolink.

Du kan uploade fra din computer eller direkte fra din Kontobox. Det er også muligt at scanne flere sider direkte fra Kontosnap.

Læs nærmere om de forskellige muligheder herunder 👇

Vedhæft fra Kontobox

Ligger bilaget allerede i Kontolink? Søg det frem direkte fra Kontobox.

Tilføj bilag til transaktion

1. Åbn transaktion du ønsker at tilføje et ekstra bilag til.

2. Vælg “Tilføj endnu et bilag” ved at klikke på “+” i højre hjørne af bilaget.

→

Vælg “Søg i Kontobox”

←

Her kan du søge i Kontobox, ligesom hvis du benyttede søgefunktionen

Skal du tilføje mere end 1 ekstra bilag, kan du markere flere eller “Vælg alle” øverst til venstre.

←

(Bemærk; du skal have ‘gitter visning’ slået til for at kunne markere flere bilag. Du kan vælge visning øverst til højre)

Bilag tilføjet

Sådan! 🎉 Det ekstra bilag er nu tilføjet til transaktionen.

→

Hvis der endnu ikke er et match

Hvis der ikke allerede er et match på transaktionen, kan du starte med at uploade det første bilag. Du vil efterfølgende få mulighed for, at kunne tilføje flere.

Upload via computer

Har du bilaget liggende på din computer? Se hvordan du tilføjer det direkte på transaktionen i Kontolink.

Tilføj bilag til transaktion

1. Åbn transaktion du ønsker at tilføje et ekstra bilag til.

2. Vælg “Tilføj endnu et bilag” ved at klikke på “+” i højre hjørne af bilaget.

→

Vælg “Upload bilag”

←

Her kan du uploade bilaget direkte fra din computer.

Skal du tilføje mere end 1 ekstra bilag, gentages arbejdsgangen.

Bilag tilføjet

Sådan! 🎉 Det ekstra bilag er nu tilføjet til transaktionen.

→

Hvis der endnu ikke er et match

Hvis der ikke allerede er et match på transaktionen, kan du starte med at uploade det første bilag. Du vil efterfølgende få mulighed for, at kunne tilføje flere.

Upload via Kontosnap

Når du har et fysisk bilag på flere sider, som du ønsker at uploade til Kontolink, kan du med fordel benytte Kontosnap.

Når du åbner din Kontosnap app, vil du blive mødt af kameraet. Øverst til venstre, har du mulighed for at vælge “Flere sider”.

←

Når du markerer “Flere sider”, får du mulighed for at tage flere billeder og samle dem til et bilag.

Det samlede bilag bliver send direkte til Kontolink 🎉

Sådan ser du flere bilag

Sådan ser du når der er tilføjet flere bilag til en transaktion

→

Der vil fremgå pile i bunden af bilaget, og et tal, som viser antallet af bilag, som er blevet vedhæftet.

Eksisterende bilag med flere sider

←

Såfremt et af de uploade dokumenter har flere sider i forvejen, vil det fremgå på pilene i toppen.

Har du brug for at fjerne et bilag fra en transaktion?