Download og bogfør digitale kvitteringer med Storebox og Kontolink

Storebox er en gratis tjeneste, der automatisk genererer digitale kvitteringer i en lang række forretninger i Danmark.

Du kan se dækningen her.

Vil du vide mere om hvordan du bedst håndterer fysiske kvitteringer? Læs vores blogindlæg om samme emne ved at trykke på linket.

Denne guide sætter dig ind i, hvordan du får Storebox op at køre og hvordan det kan bruges med Kontolink.

Bemærk at Storebox ikke henter kvitteringer i fortiden – så sæt det op før du har brug for det.

Sådan opretter du en Storebox

Gå ind på Storebox

Gå ind på Storebox.

Tryk på “Kom i gang” eller “Log ind” for at oprette din bruger og indsamle digitale kvitteringer fremadrettet.

Opret din bruger

Opret din bruger ved at udfylde de oplysninger, som Storebox beder om.

Følg deres vejledning for at oprette din konto.

Tilføj det rigtige kort

Når du har lavet en bruger, valgt et password og verificeret via telefon, så skal du tilknytte et betalingskort, du vil indsamle kvitteringer fra. Bemærk at vi her ikke viser trin 2 og 3.

Du kan senere tilføje flere kort.

Voila!

Så er du allerede færdig med at oprette. Fra nu af vil Storebox indsamle dine kvitteringer helt automatisk.

Du behøver ikke hente appen.

Download alle dine kvitteringer og match med Kontolink

Log ind på Storebox

For at kunne bruge dine kvitteringer fra Storebox i Kontolink skal du først få bilagene ind i den rigtige kilde.

Her viser vi hvordan du får dem som email.

Når du er logget ind hos Storebox vil du få den viste skærm frem.

Marker de rette kvitteringer

Marker de kvitteringer , du ønsker at bogføre og tryk på “Del.”

Indtast den email, du vil sende dem til og tryk enter.

Du får kvitteringerne tilsendt

Kvitteringerne bliver sendt til dig i en mail. Herfra kan Kontolink matche med de vedhæftede dokumenter.

Så er det bare at åbne Kontolink til matching.

Har du ikke sat Gmail op som bilagskilde kan du gøre det her.

Alternativt kan du gemme pdf’erne ned i en tilknyttet Dropbox.