Bilagskilder i Kontolink

Bilagskilder i Kontolink er en betegnelse for hvorhenne dine bilag befinder sig. Kontolink indhenter automatisk bilag ud fra de forbundne bilagskilder.

Der er mulighed for forskellige bilagskilder:

• Kontomail   – Oprettes automatisk af Kontolink.
  • Mailkonto    – Gmail, Microsoft mail eller anden mail.
  • IMAP            – Vælg en mappe fra din mail*.
  • Dropbox      – Digital opbevaring af bilag.
  • Kontosnap  – Mobilapp til fysiske bilag.

Læs med for at finde ud af, hvilke bilagskilder du skal benytte.

*Skal være en ‘hoved-mappe’ eller en ‘over-mappe’.

Kontomail

Kontolink opretter automatisk en “Kontomail” (bilagsindbakke), hvor du kan videresende dine bilag til.

→

Kontomail giver mening for dig som ikke ønsker at Kontolink skal have adgang til hele din mail.

Læs nærmere i artiklen her: Kontomail til bilag i Kontolink.

Gmail eller Microsoft

Der er flere fordele ved, at tilknytte
en bilagsmail:

• Alle bilag ligger samme sted
  • Ingen  bilag risikerer at blive overset blandt kundemails og andet
  • Giver din virksomhed et professionelt touch

←

Tilknyttes en Gmail eller Microsoft mail til Kontolink, hentes alt ned som ligger i indbakken.

Hvis Kontolink kun skal hente fra en bestemt mappe benyttes IMAP. (Se næste punkt)

Læs nærmere i artiklen her: Opret en bilagsmail til din virksomhed.

Anden e-mail (IMAP)

Det giver mening af tilknytte sin mail via IMAP i følgende situationer:

→

• Du har en anden mail udbyder end Gmail eller Microsoft
  • Du ønsker at få koblet en ekstra Gmail eller Microsoft mail på din Kontolink aftale
  • Du har brug for, at Kontolink kun finder bilag fra én bestemt mappe i din indbakke.

Læs nærmere i artiklen her: Opsætning af IMAP i Kontolink.

Dropbox

Ligger dine bilag i en Dropbox, kan du forbinde den direkte til Kontolink.

←

Læs nærmere i artiklen her: Sådan tilføjer du Dropbox som kilde.

Kontosnap

Når du først har downloadet “Kontosnap” på App Store eller Google Play, kan du lynhurtigt tage billeder af dine kvitteringer.

→

Bilaget havner direkte i Kontolink.

Læs nærmere i artiklen her: Sådan bruger du Kontosnap til kvitteringer.