Accepter invitation og kom i gang med Kontolink

I Kontolink kan du arbejde nemt og effektivt sammen med din revisor eller bogholder.

Hvis din revisor eller bogholder har oprettet din virksomhed i Kontolink, vil du modtage en invitation på din e-mail. Den vil se ud ligesom nedenstående.

Herfra skal du oprette dig som ny bruger i Kontolink og acceptere invitationen.

Opret dig som bruger i Kontolink

Hvis du tidligere har været logget ind i Kontolink, vælger du “Log ind” og bruger samme mail og password, som du tidligere har oprettet dig med.

Vælg "Opret ny bruger"

Fremadrettet når du går til Kontolink.com, vælger du blot “Log ind”.

Indtast E-mail og password

Her taster du den mail og det kodeord, som du ønsker at benytte til Kontolink.

Modtag pinkode

Du skal her taste dit telefonnummer.

Herefter vil du modtage en pinkode på SMS, som du fremadrettet skal bruge til at logge ind i Kontolink.

Tast pinkode

Her taster du den 4-cifrede pin kode, som du netop har modtaget fra Kontolink.

Bekræft invitiationen

Nu er du oprettet, og kan nu acceptere invitationen.

Her vælger du “Ja tak”.

Nu har du adgang til aftalen i Kontolink.

Tilføj din bankkonto

Tilføj bankkonto

Vælg “Tilføj Bankkonto”.

Herfra vælger du din bank, og logger ind med de oplysninger banken beder om. (Ofte dit NemID).

Efterfølgende bliver du guidet ind i banken, hvor du vælger den bankkonto, som Kontolink skal arbejde ud fra.

Værd at vide om din bank ved opsætning i Kontolink

Tilføj din bilagskilde

Gå til menuen i venstre hjørne

Tryk herefter på de 3 vandrette streger øverst til venstre for at få menuen frem.

Tilføj bilagskilde

Herfra trykker du på “Bilagskilder”.

Bilagskilder er her, hvor Kontolink finder dine bilag.

Vælg kilde

Start med at vælge “Tilføj ny”.

Her vil du få mulighed for at tilføje den mail eller Dropbox, hvor du har dine bilag og fakturaer liggende.

Du vil skulle logge ind med de samme login oplysninger, som du normalt gør i Mail/Dropbox.

Har du en anden mail end Gmail og Microsoft? Følg evt. guiden omkring IMAP opsætning:

Opsætning af IMAP i Kontolink

Download Kontosnap

Sidste step er at få downloadet Kontosnap, så du nemt kan tage billeder af dine fysiske kvitteringer og få dem ind i Kontolink.

Kontosnap kan du downloade til din telefon på App Store eller Google Play.

Du kan med fordel følge denne guide specifikt til Kontosnap.

Brug for hjælp?

Du kan skrive direkte til os via chatten i nederste højre hjørne, på e-mail hello@kontolink.com eller på telefon 71 99 97 70.