Vi hjælper med at digitalisere dine kunders bilag

Med den nye bogføringslov, bliver der gjort op med de fysiske regnskabsbilag og manuelle processer ved bogføring.

Er du revisor eller bogholder, som har kunder der opbevarer deres bilag fysisk, er Kontolink en nem løsning til at få dine kunders bilag gjort digitale.

Kontolink er en app, der gør det nemt for små virksomheder at digitalisere alle bilag. Kontolink indsamler bilag fra mail og mobilkamera, tager sikkerhedskopi og opbevarer det hele i minimum 5 år. Bilagene bliver automatisk matchet med banken, så du bare skal godkende det, for at få det overført til regnskabssystemet.

Kom den nye bogføringslov i forkøbet. Vi hjælper med at flytte dine kunder fra fysiske til digitale bilag

Folketinget har vedtaget en ny bogføringslov, der kræver, at virksomheder skal digitalisere deres regnskaber og bilag over de næste år. Virksomhederne skal kunne fremvise deres bilag og transaktioner digitalt til myndigheder, der har hjemmel til at få indsigt i deres regnskab.

Mange revisorer og bogholdere har i dag kunder, der foretrækker at gemme deres bilag fysisk, og det kan derfor være besværligt at få kunderne til at digitalisere deres bilag. Her kan Kontolink hjælpe, da vi gør det nemt for dine kunder at indsamle bilag løbende, vi opbevarer bilagene digitalt og både du og dine kunder kan altid se, hvilke bilag der mangler.

Digitalisering af regnskabsmateriale

Få styr på indsamling af bilag

Når dine kunder bruger Kontolink, fjerner vi manuelle processer fra dem og sætter struktur på bilagsindsamlingen. Dine kunder skal bare huske at videresende mails og bilag til en dedikeret fakturamail eller tage billeder af deres kvitteringer med Kontosnap-appen, så bliver det hele samlet i Kontolink, der fungerer som et digitalt bilagsarkiv.

Vi sørger for sikkerhedskopi af alt regnskabsmateriale i minimum 5 år.

Da Kontolink er tilkoblet kundens bank, kan I begge løbende se, hvilke bankposteringer der mangler bilag, så der ikke er nogen overraskelser op til momsen.

Med digitalisering kommer der fordele

Sæt regnskabet på autopilot

I Kontolink kan både du og dine kunder se mangellisten – altså hvilke bankposteringer, der mangler bilag. Det gør det nemt for dine kunder at få fulgt op på bilagsindsamlingen, så du slipper for at ringe eller skrive til dine kunder og rykke for manglende bilag. 

Når Kontolink finder et bilag, der matcher en bankpostering, ligger det klar til godkendelse – og når du har godkendt matchet i Kontolink, bliver det automatisk overført til regnskabssystemet – klar til bogføring.

Du kan på den måde sætte bilagsindsamling, digitalisering, opfølgning og bogføring på autopilot. Så kan du få mere tid til rådgivning af dine kunder eller til at få flere kunder ind.

Economic-Bilagsmangelliste

Bogføring uden hovedpine

Vi finder bilagene - alt du skal gøre er at godkende. Bilag indsamles løbende og matches automatisk med udgifter i banken.

Styr på indbetalinger fra kunder

Vi registrerer og overfører automatisk indbetalinger, når de rammer kundens bankkonto. Så skal du ikke holde øje.

Digitalisering af kvitteringer

Slut med mapper fyldt med kvitteringer. Tag billeder af kvitteringer med Kontosnap, så gemmes de i Kontolink.

Få en introduktion til Kontolink på din skærm og kom de nye krav i forkøbet

Overvejer du om Kontolink er et godt match til dig og din virksomhed? Find en tid, der passer ind i din kalender, til at få en introduktion til Kontolink, direkte på din skærm. Vi gennemgår funktionerne, svarer på spørgsmål og viser dig, hvor nemt det er at få digitaliseret dine kunders bilag. Vi hjælper selvfølgelig også dine kunder i gang.

Du kan også prøve Kontolink gratis i 30 dage

Du kan frit oprette en Kontolink-aftale og prøve det af i 30 dage helt uden binding. Hvis du bagefter vil fortsætte med at bruge Kontolink, kan du nemt tilføje dit betalingskort og opgradere til en aftale, der passer til dit behov.

Bruger du et ældre regnskabssystem, der ikke opbevarer bilag?

Bruger du et regnskabssystem i dag, der ikke opbevarer bilagene digitalt, som fx C5, NAV, Summarum, IT Revisor, Visma Business m.fl., kan du med fordel bruge det sammen med Kontolink og dermed leve op til kravene om digital opbevaring og sikkerhedskopiering af dit regnskabsmateriale.

Bruger du andre systemer som fx e-conomic eller Dinero?

Vi har integrationer til regnskabssystemer som e-conomic og Dinero. Når du forbinder Kontolink med dit regnskabssystem, bliver bogføringsarbejdet sat på autopilot. Vi finder bilagene fra mail eller mobil-app og matcher dem automatisk med posteringerne i banken, så du bare skal godkende dem. 

På den måde sparer du tid på bogføringen og er på forkant med bilagsindsamlingen og momsrapporter.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på hello@kontolink.com.