Send beskeder til dine kunder i Kontolink om manglende bilag

Giv nemt dine kunder besked om manglende bilag eller bankforbindelse

Som revisor eller bogholder i Kontolink, har du altid overblik over dine kunders bilag i din Kontohub, hvor du kan se status på alle dine kunders aftaler.

Her får du måske øje på, at en af dine kunder mangler at indsende tre bilag og en anden kunde mangler at oprette forbindelse mellem Kontolink og banken. Du skal nu finde ud af, hvordan du vil minde dine kunder om, at de skal følge op på dette.

Tidligere har du måske ringet og forklaret dine kunder, hvad de skulle gøre. Eller måske valgte du at sende en mail, hvor du listede de manglende bilag, eller skrev, hvordan kunden skulle oprette forbindelse til banken.

Det er tidskrævende og det kan være svært at huske, hvilke kunder du allerede har kontaktet.

Beskeder via Kontohub sparer dig tid

Vi har derfor tilføjet en ny besked-funktion i Kontohub!

Nu kan du hurtigt sende en besked til dine kunder fra Kontohub, lige så snart du opdager, at der mangler bilag eller forbindelse til banken. Du klikker bare på besked-ikonet (den lille taleboble) ud for den aktuelle kunde og vælger om du vil sende beskeden på e-mail, i en SMS eller begge dele.

Du kan vælge mellem to standard-beskeder: En påmindelse om manglende bilag eller en påmindelse om, at kunden skal genoprette forbindelse til banken.

Begge beskeder indeholder et link, der sender kunden direkte til sin Kontolink-aftale, hvor vedkommende kan se hvilke bilag der mangler eller blive guidet igennem trinene for at oprette forbindelse til banken.

Så du slipper helt for at være med på sidelinjen og kunden kan hurtigt følge op.

En smartere måde at kommunikere med dine kunder

Tanken med besked-funktionen er, at det skal være nemmere for dig at samarbejde med dine kunder. Du kan hurtigt sende en besked til kunden, når du alligevel sidder i Kontohub og kan se, at der mangler bilag. Og du har hele besked-historikken liggende, så du kan se, hvem du har rykket for manglende bilag.

Samtidig gør beskederne det nemt for dine kunder at følge op, da de bare skal klikke på linket for at se, hvilke bilag de mangler. Så har I det samme overblik.

På den måde undgår du at sende mails frem og tilbage og miste overblikket over kommunikationen. 

Du sender bare en besked til kunden og så er du hurtigt videre til dagens andre opgaver. 

Vi glæder os til at se, hvordan du og andre revisorer/bogholdere vil tage imod besked-funktionen. Vi har planer om at udvide funktionen, så der i fremtiden kommer flere muligheder for at kommunikere nemt og effektivt med kunderne via Kontolink.

Skal du prøve besked-funktionen med det samme?

Så klik videre til vores guide: Send beskeder fra Kontohub.