Fejl ved overførsel i Kontolink

Det kan i nogle tilfælde ske, at der opstår en fejl ved overførslen til regnskabssystemet. Fejlen skyldes typisk noget opsætning i regnskabssystemet, som hurtigt kan løses.

Sådan løser du fejlen

Der kan være flere årsager til, at der dukker fejl op ved overførslen til regnskabssystemet. – Find årsagen til fejl beskeden her:

Vis fejl besked

1. Åbn menuen i venstre hjørne

2. Klik på “regnskabssystem”

3. Klik “vis” i den røde boks i bunden.

4. Læs fejl beskeden – Heri vil stå en forklaring på hvad fejlen skyldes.

→

Eksempel på en fejlbesked

I dette eksempel er der taget udgangspunkt i fejlbeskeden:
“Det næste bilagsnummer er ikke muligt i kassekladden”

Sådan løser du fejlen

Åbn dit regnskabssystem
(I dette eksempel: e-conomic)

1. Find kassekladden som er tilkoblet Kontolink.

←

2. Klik på pilen til højre for “andre muligheder” under kassekladdenavnet.

3. Klik herunder på “opsætning af kassekladde”.

E-conomic kassekladde

4. Kig på bilagsnumrene i feltrene: “næste nummer” og “maks. nummer”.

→

I dette eksempel:
“næste = 101” og “maks. = 100”.

Det vil altså sige, det næste bilagsnummer er overskredet maks. nummeret – Derfor kan Kontolink ikke finde bilagsnummeret =
“fejl ved overførsel”

Ændre maks. nummeret

5. Klik i feltet “maks. nummer”, og hæv antallet af maks. nummeret i kassekladden.

←

6. Klik derefter “Godkend” nederst til højre.

Gå tilbage til Kontolink

7. Åbn den røde boks under “regnskabssystemet” igen.

→

8. Klik her “Er løst”.

9. Gå tilbage på transaktionslisten.

Sådan!🎉

Du har nu fikset “fejl ved overførsel” – Transaktionen har nu fået et bilagsnummer, samt den er overført til dit regnskabssystem.

←

OBS. får du fortsat “fejl ved overførsel” i transaktionslisten, prøv at opdater siden.