Bogføring til frisører

 den travle frisørverden kan økonomistyringen være en stor smerte at bruge tid på i stedet for det kreative arbejde, du elsker. Men hvad nu hvis du kunne minimere tiden brugt på bogføring og maksimere tiden til at skabe fantastiske frisurer? Kontolink er her for at omdanne din økonomistyring fra en nødvendig opgave til en problemfri, automatiseret proces.

Automatiseret håndtering af bilag – sig farvel til papirrod

Forestil dig aldrig mere at skulle jagte et bilag. Kontolinks innovative system indsamler automatisk bilag fra din e-mail, mobilkamera og Dropbox, og matcher dem med dine banktransaktioner. Dette sparer ikke kun tid, men sikrer også, at dine økonomiske optegnelser altid er opdaterede og klar til revision.

Løbende bogføring giver dig konstant et løbende overblik

Med Kontolink er din salons posteringer altid synkroniseret med dine bogføringsposter, hvilket giver dig et øjeblikkeligt økonomisk overblik. Det betyder, at du kan træffe informerede beslutninger om din forretning på stående fod, uden overraskelser ved månedens slutning.

Automatisk registrering af kundeindbetalinger giver dig tid til fokus på dine Kunder, Ikke tallene

Kontolink sporer automatisk kundeindbetalinger, så du altid ved, hvem der har betalt, og hvem der har brug for en venlig påmindelse. Denne funktion gør det muligt for dig at opretholde gode kunderelationer uden det akavede i at skulle rykke for betalinger.

Kontolink kan integreres problemfrit med dine foretrukne regnskabsprogrammer 

Hvis du bruger programmer som Dinero, e-conomic, billy og lign så er der gode nyheder. Kontolink kan forbinde problemfrit med programmerne. Fra faktura-e-mails til Dropbox og fra din bankapp til dit regnskabsprogram, Kontolink binder det hele sammen uden besvær.

Nem opsætning – kom hurtigt i gang

At opsætte Kontolink er lige så simpelt som at forbinde din e-mail, bank og regnskabssystem. Med et par klik kan du begynde at opleve fordelene ved automatiseret bogføring, hvilket giver dig mere tid til at fokusere på det, du gør bedst,  at få dine kunder til at se fantastiske ud.

Hvad siger brugerne om Kontolink?

Tag ikke kun vores ord for det. Flere virksomhedsejere over hele Danmark nyder allerede godt af fordelene ved Kontolink. De har sagt farvel til det kedelige manuelle bogføringsarbejde og goddag til mere tid, bedre overblik og ro i sindet. Læs mere her

Omdan din salons bogføring i dag

Oplev fordelene ved automatiseret bogføring, prøv det gratis i 30 dage og oplev selv, hvor meget tid og besvær du kan spare. Sig hej til en verden, hvor bogføring ikke længere er en tidsrøver, men en problemfri del af din succesfulde salonforretning.