Bogføring til elektrikere

Som selvstændig elektriker eller ejer af en elektrikervirksomhed er du måske bekendt med alt den tid du bruger på bogføring. Du vil heller bruge tiden på dine kunder og sikre at el installationen er i orden fremfor en masse tid på regnskab og bogføring. Men der findes en løsning til dette. Kontolink kan nemlig automatisere din bogføring.

Automatiser dit regnskab 

Kontolink er designet til at automatisere regnskabsprocesser, hvilket kan være en stor fordel for elektrikere, der ønsker at fokusere mere på deres arbejde og mindre på papirarbejde. Med Kontolink kan du bogføre med et enkelt klik, hvilket fjerner behovet for manuel bogføring og sparer dig for dyrebar tid.

Altid styr på dine bilag

Som elektriker kan du have mange bilag at holde styr på, fra køb af materialer til rejseudgifter. Kontolink finder automatisk bilag i din mail, fra dit mobil kamera eller  i din Dropbox og tilknytter dem automatisk til dine tilsvarende bankposteringer. Dette betyder, at du altid har en opdateret liste over dine bilag og ved præcis, hvilke bilag du skal følge op på.

Registrering af kundeindbetalinger 

Når en kunde betaler for en service, sørger Kontolink for at holde styr på indbetalingen. Dette betyder, at du altid ved, hvem der har betalt, og hvem der stadig skylder penge.

Integration med dine yndlingsapps 

Kontolink kan integreres med de systemer og apps, du allerede bruger, såsom Dinero, e-conomic, Uniconta og Billy. Dette gør det nemt at sætte dit regnskab på autopilot og sikrer, at alle dine data er samlet ét sted.

For elektrikere, der ønsker at optimere deres regnskabsprocesser og spare tid, er Kontolink en ideel løsning. Med automatiseret bogføring, nem bilagshåndtering og integration med populære regnskabssystemer kan Kontolink hjælpe elektrikere med at fokusere mere på deres arbejde og mindre på administration