Automatiseret bogføring for professionelle fotografer med Kontolink

Som fotograf er din passion at fange øjeblikke og skabe uforglemmelige billeder. Men mellem fotosessioner, billedredigering og klientmøder kan administrative opgaver som bogføring ofte lede til  en masse spildt tid. Her kommer Kontolink ind i billedet.

Hvorfor Kontolink er en Game-Changer for fotografer

Kontolink hjælper fotografer med at gøre bogføringen nemmere, med automatisk håndtering af kvitteringer og betalingsopfølgning. Nyd et præcist økonomisk overblik og nem integration med alle kendte regnskabsprogrammer

  • Fokus på fotografering, ikke bogføring: Med Kontolink kan du lade teknologien tage sig af dine bogføringsopgaver, så du kan koncentrere dig om at tage de perfekte billeder.
  • Løbende økonomisk overblik: Ved at synkronisere direkte med din bank sikrer Kontolink, at du altid har et nøjagtigt overblik over din virksomheds finanser.
  • Automatisk håndtering af kvitteringer: Glem alt om at lede efter gamle kvitteringer. Kontolink indsamler og organiserer dem for dig fra forskellige kilder som e-mail, dit kamera og Dropbox.
  • Betalingsopfølgning uden besvær: Kontolink overvåger dine klientbetalinger, så du altid ved, hvilke fakturaer der er blevet betalt, og hvilke der stadig er udestående.
  • Kompatibilitet med dit regnskabssystem: Kontolink passer til alle kendte regnskabsprogrammer, og det tager kun fem minutter at sætte op, hvilket gør overgangen til automatiseret bogføring hurtig og nem.

Flotte billeder tager tid-  men manuel bogføring tager længere tid

For fotografer er tid dyrebar. Hver minut brugt på administrative opgaver som bogføring er et minut, der ikke bruges på at fange det perfekte skud eller redigere billeder. Dette er et af de vigtigste punkter som Kontolink løser. Ved at automatisere bogføringsprocessen kan du som fotograf fokusere mere på dit fag og på kunst og mindre på papirarbejde.

Mere tid til kunst mindre tid på bogføring 

Er du du fotograf, er det således tid til at træde ind i fremtiden med Kontolinks automatiske bogføring. Sig farvel til manuel bogføring og goddag til mere tid til at fange de perfekte øjeblikke. Med Kontolink får du ikke bare en bogføringsløsning, du får ro i sindet og mere tid til din passion, som du brænder for.