Vores bankintegration gør det muligt, at hente alle dine transaktioner fra banken, så du nemt kan bogføre med udgangspunkt i din bankkonto.

Kontolink integrerer til alle danske banker. Denne artikel vil guide dig til, hvordan du generelt forbinder banken, samt om der er noget, du bør være særlig opmærksom på.

Vær opmærksom på at hvis du f.eks. har “Danske Bank Business Online” eller “Nordea Erhverv” skal du vælge denne specifikke og ikke “Danske bank” eller “Nordea”.

Erhverv eller privat?

Hos flere banker er det muligt at have både privat - og erhvervskonti. Vær opmærksom på, at forbinde til den rigtige. Hvis du f.eks. har “Nordea Erhverv” skal du vælge denne specifikke og ikke blot “Nordea”.

Opsætning af bank i Kontolink

• Sørg for at have MitID klar

De fleste banker kræver at man logger ind med MitID for, at kunne forbinde til Kontolink.

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt, at kontakte din bankrådgiver.

• Genopsæt forbindelsen til banken

Af og til vil du blive bedt om at genopsætte forbindelsen til din bank. Dette er for at sikre, at det fortsat er dig der er logget ind, og forhindre at din konto måtte blive misbrugt.

Det er banken der i praksis bestemmer, hvor tit der skal genskabes forbindelsen. Som udgangspunkt vil du blive bedt om genopsætning hver 180. dag (Altså hvert halve år).

Nogle banker vil bede dig om at genskabe forbindelsen oftere. Dette kan sammenlignes med den “stikprøve”, som du kan møde, når du betaler med dit kort via “Kontaktløs” når du handler ind i supermarkedet.

• Data kan hentes 1 år tilbage fra oprettelses datoen i Kontolink

Som udgangspunkt kan data hentes 1 år tilbage fra oprettelsesdatoen i Kontolink.

• Kontolink viser et komplet overblik over dine banktransaktioner

Kontolink får bankoplysningerne igennem en API integration. Transaktionerne vil derfor typisk fremgå i Kontolink 5-120 minutter efter de er havnet i din netbank. Det præcise tidspunkt afhænger af banken.

Værd at vide om vores integration til specifikke banker

Bank

Værd at vide

Danske Bank

Kræver i nogle tilfælde at bankforbindelsen skal genskabes oftere end hver 90. dag.

For at forbinde en konto, kræver det at man har fuld råderet til kontoen. (Dette kan gøres gennem banken)

Nordea

Det er ikke muligt at forbinde banken med “Kiggeadgang”.

Nordea Corporate

Kræver at Administrator(erne) på kontoen sætter banken op. Vi anbefaler at følge guiden her til opsætning af Nordea Corporate, da der er et par ting man skal være obs. på.

Nordea          Erhverv

Der kan være mellem 6 – 24 timers forsinkelse på transaktioner. (Fra det tidspunkt transaktionen fremgår i din netbank)

Revolut

Ønsker at du at rette startdatoen længere tilbage end 3 måneder, skal dette gøres i Kontolink indenfor 5 minutter efter kontoen er forbundet.

Lunar

Hvis du henter en CSV fil ud med transaktioner, vil det ikke være muligt at se saldoen pr. linje.

Mastercard Konto

Det er ikke muligt at forbinde en “Mastercard” konto til Kontolink.