Søg dit bilag frem

I langt de fleste tilfælde vil Kontolink automatisk finde det rigtige bilag, hvis det ligger i dine bilagskilder.

Brug søge- og filterfunktionen til at finde det korrekte bilag, hvis Kontolink ikke umiddelbart foreslår det rigtige bilag til en transaktion.

Søg og sorter i dine bilag

Kontolink har en funktion, som hjælper dig med at søge og sorter i dine bilag.

Du finder den ved at klikke ind på transaktionen, som mangler et bilag. Herfra vil søgefeltet fremgå i midten.

Denne funktion bruges når du ved at det rigtige bilag er i dine “bilagskilder”, men ikke bliver matchet på transaktionen af den eller den anden årsag.

Du kan filtrere ud fra følgende 7 ting:

• Tekst i bilaget

• Dato på bilaget

• Kilde som bilaget ligger i

• Dokument type for bilaget

• Brugte bilag

• Frasorterede bilag

• Beløbsinterval

TIP: Hvis du ved bilaget gemmer sig et sted i f.eks. din mail, men er usikker på resten af detaljerne, så kan du nøjes med at markere mailen ud for “Kilde”.

Læs mere om mulighederne herunder.

Forklaring af søgefunktionerne

Søgefelt (søg efter bilag)
Indtast dine søgeord for at lede efter det korrekte bilag.

→

Bemærk at man kan søge efter alt tekst som fremgår på bilaget.

TIP. Ved du eksempelvis at det var burger du spiste på en restaurant, så prøv at søge efter "burger."

Fandt du ikke dit bilag via søgefeltet?
Prøv at filtrere din søgning ved hjælp af filterknappen til højre.

Datointerval
Er det ikke nok med teksten, kan du sortere i bilag ud fra hvilken dato det har.

←

Bemærk at det både købs- og salgsdato og dagen du uploadede det.

Kilde
Har kan du sortere efter om bilaget ligger i din mail, Dropbox eller Kontosnap.

→

Dokument type
Det er også muligt at sortere efter hvilken filtype du leder efter: pdf, tekst eller billede.

←

Du kan også søge blandt åbentstående fakturaer fra dit regnskabssystem.

Inkluder brugte bilag
Ønsker du at se tidligere brugte bilag?
Så er det muligt at klikke “inkluder brugte bilag”.

→

Bemærk disse bilag allerede er godkendt i Kontolink, vær derfor obs. med at genvende disse bilag.

Inkluder frasorterede bilag
Kontolink frasorterer visse bilag, da det ikke er alle bilag som er relevante.

←

Her frasorteres f.eks.
–  E-mails markeret som spam.
–  Billeder uden tekst
–  Utydelige dokumenter

Beløbsinterval
Til sidst kan du indskrænke dine søgninger på beløbsinterval.

→

Bemærk at det er beløbet på bilagene, som indskrænkes.

Det er muligt at ændre på intervallet via to punkter på intervals linjen.