Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kontohub oversigt

Kontohub (shift+h) giver et samlet overblik til bogholder/revisor over oprettede firmaer i Kontolink.

Læs videre, og bliv guide igennem Kontohubs funktioner i artiklen her:

OBS: Kontohub er kun tilgængeligt med bogholder/revisor pakke.

Opret nyt firma

I Kontohub har du mulighed for,
at oprette et nyt firma via
“Opret nyt firma”-knappen øverst til venstre.

→

Firma(er)

Kolonnen “Firma” giver en oversigt over alle de firmaer, som er oprettet under admin-aftalen.

→

Sidste 30 dage

Kolonnen “Sidste 30 dage” viser
antallet af transaktioner i banken for de seneste 30 dage.

→

Du kan læse mere om bankforbindelser i artiklen her:

Klar til godkendelse

Kolonnen “Klar til godkendelse” viser hvor mange transaktioner, som er klar til at blive godkendt.

→

Du kan læse meget mere om godkendelser i artiklerne her:

Mangler bilag

Kolonnen “Mangler bilag” viser antallet af transaktioner, som ikke er blevet matchet med et bilag endnu.

→

Du kan læse mere om løsninger til manglende bilag i artiklerne her:

Sidste login

I kolonnen “Sidste login” vises hvornår der senest har været logget ind på den pågældende aftale.

→

Integrationer

Kolonnen “Integrationer” viser hvilke integrationer, der er forbundet.

Bank

Bilagskilder

Regnskabssystem

De røde advarselstrekanter vil være synlige, hvis der er en fejl i forbindelsen/opsætning.

→

Brugere

I kolonnen “brugere” vises hvilke brugere, som har adgang til de pågældende aftaler.

Den røde prik signalerer, at der er en bruger som endnu ikke har accepteret invitationen.

→

Du kan læse meget mere om brugere samt brugerroller i artiklerne her:

Beskeder

I kolonnen “Beskeder” kan du
nemt og hurtigt sende en besked til en kunde.

Beskeder kan sendes til kundens mail, Kontosnap eller SMS.

→

Du kan læse nærmere om beskeder
i artiklen her:

Noter

I kolonnen “Noter” kan der skrives en note til dig selv (eller medarbejdere).

Noteteksten kan også søges frem i Kontohub søgefeltet.

→

Du kan læse nærmere om noter i Kontohub i artiklen her:

Mere

I kolonnen “Mere” er det muligt at eksportere transaktioner, samt få lavet et saldotjek direkte fra Kontohub.

→

Du kan læse mere om funktionerne under “mere” i artiklerne her:

Søgefelt

I feltet “Søg” er det muligt, at søge efter firmanavne og tekst fra notefeltet.

Du kan læse nærmere om søgefeltet i artiklen her:

Skal du også have Kontohub?

Skriv, ring eller book os til en online introduktion 😊